Mehmet Adil Kasapseçkin Anaokulu
DEĞİRMİÇEM MAH. İMAM HÜSEYİN İNCİOĞLU CAD. MEHMET ADİL KASAPSEÇKİN İLKOKULU A BLOK NO 30 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerine uygun bir şekilde ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan eğitim programı ile sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile ve toplum katılımına desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır. Çocuğun öğrenmede etkin bir şekilde rol alarak seçici ve karar verici olabilmesi , öğretmenin ise rehber konumda, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, velilerin eğitsel etkinliklere katılımını destekleyerek , çocuğun okul ve aile yaşantısını birleştirmesine ve çocuğun aile ile birlikte öğrenmesine olanak sağlayan bir okul olmaktır.

MİSYON

Temelinde insan sevgisi olmakla birlikte okul öncesi eğitimi çağımıza uygun bir şekilde daha nitelikli kılmak. Mehmet Adil Kasapseçkin Anaokulunda öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenme modeli ile araştırarak sorgulayarak öğrenmektedirler. Özgüvenli çocuklar yetiştirerek toplumda birey olarak var olabilen paylaşımcı kendini ifade edebilen sorumluluk sahibi saygılı çevresine karşı duyarlı doğayı ve canlıları koruyan bireyler olarak eğitim alırlar. Okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip eden okulumuz çocuklarla birlikte yetişkinlere yönelik eğitimlerle de diğer okullara örnek olabilecek nitelikte ülkemizin en iyi okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim